WorkPoint partnership met jonge, dynamische SharePoint-specialist

Peter de Graaf
19-jun-2018 14:20:00

workpoint partnership

WorkPoint en I4-YOU zijn een samenwerkingsverband aangegaan teneinde het marktaandeel van WorkPoint op de Nederlandse markt te vergroten. Hiermee worden de transformatie en optimalisatie van bedrijfsprocessen in SharePoint Online en Office 365 verder uitgebouwd op internationaal niveau. Meer informatie vindt u in dit artikel:

WorkPoint is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bijzonder volwassen product op internationaal niveau. Het in Denemarken gevestigde softwarehuis heeft zich binnen de eigen landsgrenzen in korte tijd weten op te werken tot een van de belangrijkste SharePoint Online en Office 365 partijen. Inmiddels mogen zij ondernemingen als Grundfos, Palsgaard en Arkil tot de vaste klantenkring rekenen.

Ook internationaal begint WorkPoint steeds meer voet aan de grond te krijgen, niet alleen in Nederland, maar ook in landen als IJsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. 
Door een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan met I4-YOU worden de activiteiten op de Nederlandse markt verder uitgebouwd. Hiermee wordt de missie van WorkPoint om bedrijfsoplossingen op internationale schaal te leveren verder ondersteund.

I4-YOU: een sterke en deskundige partner

I4-YOU, een relatief jonge organisatie, beschikt over de juiste mate van kennis en kunde op het gebied van business development in SharePoint en Office 365 om de samenwerking tot een gegarandeerd succes te maken.

Op basis van innovatieve oplossingen biedt I4-YOU de klant de mogelijkheid om hun organisatorische processen op de platforms van Microsoft te optimaliseren.

Peter de Graaf, CEO van I4-YOU: “Het WorkPoint-product sluit perfect aan bij onze focus op efficiencyoptimalisatie via SharePoint. Wij willen onze klanten faciliteren met unieke bedrijfsoplossingen die snel hun organisatorische behoeften en uitdagingen oplossen. Dit kunnen wij verbeteren door WorkPoint te integreren in ons portfolio”.

Peter Jørgensen, CEO van WorkPoint, voegt hieraan toe dat hij het volste vertrouwen heeft in de nieuwe samenwerking. 
Wij hebben een groot nationaal en internationaal partnernetwerk. Het belangrijkste is dat onze partners elkaar ondersteunen. Met de steun van onze partners leggen wij de basis voor constante verbetering en ontwikkeling. I4-YOU ondersteunt niet alleen het WorkPoint-product, maar richt zich volledig op de adoptie door haar klanten van de Microsoft Cloud met SharePoint Online en Office 365. Dit is essentieel voor het promoten van WorkPoint”.

De markt is klaar voor digitale transformatie

Nederland is een belangrijke markt voor de toekomstige activiteiten van WorkPoint. De meeste Nederlandse bedrijven zijn inmiddels wel overtuigd van de voordelen van digitale transformatie naar de Cloud.

Export Sales Manager van WorkPoint, Andy Karamallakis, is verantwoordelijk voor de internationale partners van WorkPoint en hun activiteiten. Hij stelt vast dat de Nederlandse markt behoefte heeft aan intelligente oplossingen die gepaard gaan met een korte implementatietijd.

Wij hebben gemerkt dat er een grote behoefte bestaat aan eenvoudig configureerbare en schaalbare tools voor de registratie van projecten, zaken en mailverkeer. In Nederland zijn grote en middelgrote organisaties in toenemende mate op zoek naar verbetering op het gebied van samenwerking en communicatie, met name binnen bedrijfskritische onderdelen als projectmanagement, contractmanagement, HR-management en QA-management.

Daarom richt WorkPoint de aandacht nu specifiek op Nederland. De Nederlandse markt kent duidelijke overeenkomsten met de Deense markt. Er is sprake van een “strategic fit” en een enorm marktpotentieel”.

Voor meer informatie:

Peter de Graaf, CEO, +31 6 5149 3119, peter@i4-you.com

Andy Karamallakis. Export Sales Account Manager, +45 76114436, aka@workpoint.dk

Dit vind je misschien ook leuk

Meer over Partner