Verantwoord ondernemerschap 2020

Peter de Graaf
22-dec-2020 14:24:14

Wat een jaar hebben we (bijna) achter ons liggen. Als er 1 woord is dat dit jaar hoog in de ranking staat van meest gebruikt, dan is het wel coronaproof. Tot half maart nog nooit van gehoord en inmiddels weet jong en oud wat het inhoudt: op veilige afstand van elkaar blijven zodat virus geen kans krijgt een ander te grazen te nemen. Maar die afstand, daar worstelen we toch wel mee, niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk. Want de menselijke relatie, daar draait het toch zeker om?!

Online werken

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Met de nodige creativiteit en de ambitie om onze klanten zo goed als mogelijk te bedienen zijn wij er vol ingegaan. Dan helpt het als je de nodige Microsoft expertise in huis hebt als het gaat om collaboration, content en productivity. Vanaf dag 1 van de lockdown in maart tot aan dit moment zijn wij vol aan de bak gegaan om klanten te helpen hun ambities waar te maken. Dankbaar gebruik makend van de ontwikkelingen binnen MS Teams, Valo en WorkPoint zijn wij daar behoorlijk goed in geslaagd. Dan helpt het echt dat online werken en denken in ons dna zit en zoals bloed door onze aderen ons trekt.

Hoe zag 2020 er voor ons uit?

Nu het bijna kerst is en het over de echt wezenlijke zaken van het leven gaat, komt het wat tot rust en is er de gelegenheid terug te blikken. Inderdaad, het was me het jaar wel. Bijzonder daarbij is dat I4-YOU tijdens deze crisis – want zo mag je deze pandemieperiode best wel noemen – in personeelsbestand groeit. Wij zijn dankbaar dat wij deze uitbreiding hebben kunnen realiseren. Als team hebben wij mooie projecten mogen starten en/of afronden en staat er voldoende in de steigers om de steigende lijn door te trekken. Ideeën zijn er voldoende, waarbij focus/specialisme onze aanpak kenmerkt. Want alhoewel wij in de breedte veel kennis in huis hebben, I4-YOU wil dé specialist zijn als het gaat om productiviteit. Daarbij maken wij met name gebruik van de eerdergenoemde tooling MS Teams, Valo en WorkPoint.

Volgend jaar

Doordat wij de nodige implementaties achter de rug hebben, dit bij zowel MKB als grote corporate ondernemingen, kunnen wij nogal wat bieden door onze best practices te delen en toe te passen. Komend jaar gaan wij daar op meerdere manieren uiting aan geven, waarbij de eerste webinars reeds op de agenda staan. Wat je ook begin komend jaar gaat zien is onze volledig vernieuwde huisstijl. In opvallende kleuren, zodat onze uitingen nog beter zichtbaar zijn en je de waardevolle info, tips & trucs die wij graag delen niet meer over het hoofd kan zien.

Je leest het, I4-YOU bruist en wij kijken graag vooruit het nieuwe jaar in. Wij hebben de nodige interessante zaken die wij gaan neerzetten en zijn benieuwd hoe dat aanslaat. Maar, zover is het nog niet. Eerst kerst vieren en dan met minder kabaal als anders - dat is dan wel weer lekker - het nieuwe jaar in.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Tenslotte: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat staat boven dit stuk geschreven. Het heeft er uiteraard mee te maken dat wij – hoe recalcitrant wij soms ook zijn – rekening houden met wat Rutte en zijn crisisteam van ons vragen. Het houdt ook in oog hebben voor de omgeving waarin wij mogen ondernemen en delen van hetgeen wij ontvangen hebben. Zoals één van onze medewerkers zei, ‘een mooie traditie’. De echte kerstgedachte is toch dat licht gebracht wordt in duisternis! Met graagte hebben wij dan ook als team gedeeld en menig goed doel verblijdt. Gelukkig heeft COVID daar geen vat op gekregen.

Namens de directie van I4-YOU en ons hele team wensen wij jullie betekenisvolle dagen toe!

Dit vind je misschien ook leuk

Meer over Productiviteit