Valo Summit 2019

Peter de Graaf
1-apr-2019 8:52:00

In april vindt de aftrap plaats van de Valo Summits van 2019: in april Europa, in mei APAC en in juni Noord-Amerika. Voor de 3 e maal strijkt de Summit nu in Europa neer en deze keer is Amsterdam het episch centrum van Valolove. Partners uit geheel Europe komen samen om te horen van de laatste ontwikkelingen, de roadmap voor de komende maanden en met elkaar succesverhalen te delen. Zelfs is er een aparte dag voor het selecte groepje van premium partners, waar I4-YOU sinds begin dit jaar met trots deel van uitmaakt.

Nominaties

Als het gaat om succesverhalen heeft I4-YOU wel wat te vertellen. Zeker nu voor Royal BAM een global intranet wordt gerealiseerd. Na een eerdere nominatie voor de Inranet Value Award, is deze case nu genomineerd in 2 categoriën: the Customer Succes Story of the Year and the Best Customization of the Year. Woensdagavond 3 april wordt bekend of er een prijs in ontvangst kan worden genomen.

Sessie Royal BAM

Als het gaat om ontwikkelingen gebeurt er het nodige. Valo intranet staat stevig in de top-3 van de beste intranets op het Office 365 platform. Als I4-YOU dragen wij met onze ervaringen bij klanten hier het nodige aan bij. Mede om die reden vullen wij op donderdag samen met Blue Meteorite een business track in.

Kortom, het belooft een mooi event te worden.

Meer weten over Valo? Neem contact met ons op.