Projectmanagement Parade 2019

Peter de Graaf
11-apr-2019 8:44:00

Hét evenement voor de projectmanagement community van Nederland staat weer voor de deur. Op dinsdag 16 april 2019 zal een breed spectrum aan actuele ontwikkelingen, uitdagingen en best practices op het gebied van projectmanagement de revue passeren. Locatie: het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. 

Een dag vol kennis, interactie en inspiratie door middel van:

  • Keynote lezingen
  • Parallelsessies (workshops, praktijkcases)
  • Netwerken met vakgenoten
  • Uitgebreide informatiemarkt met stands

I4-YOU is trotse partner van het Projectmanagement Parade congres.

Thema: Creating adaptive leadership. Focus on purpose

De context waarin professionals en organisaties opereren verandert continu. Toch is er nog steeds te veel focus op methodieken en processen, waardoor er te weinig plaats is voor wendbaarheid en verandering. Duidelijk wordt wel dat professionals en organisaties enkel bestaansrecht hebben als ze bijdragen aan een doel op zich, een zogenaamde ‘purpose’. Er moet hierdoor geschakeld worden tussen agile versus traditioneel projectmanagement. Tussen ervaring versus jong talent. Tussen innovatie versus operatie. Het thema voor 2019: “Creating adaptive leadership. Focus on purpose” sluit aan bij deze keuzes.

Parallelsessie I4-YOU

Als partner van het Projectmanagement parade congres, zitten wij niet aan de zijlijn. I4-YOU verzorgt samen met haar partners een parallelsessie. “Wij gaan dieper op de thema’s ‘purpose’ en ‘engagement’ en laten zien hoe je in control blijft. Door gebruik te maken van slimme oplossingen zoals WorkPoint, kan je beide aspecten inzetten en op een juiste manier nastreven”, aldus Peter de Graaf, CEO van I4-YOU.

Projectmanagement met WorkPoint

Beheer én bewaak al je projectgerelateerde processen vanuit één centraal dashboard. Volg en stuur projecten stap voor stap van initiatie tot evaluatie. Uniek is dat de oplossing op Office365 draait. Registreer al je Word-, Excel-, PowerPoint-documenten alsook je Outlook binnen het project.

Op basis van WorkPoint 365 biedt I4-YOU een oplossing waarmee:

  • je een flexibele SharePointomgeving tot je beschikking krijgt waarbinnen de projectadministratie efficiënt maar eenvoudig wordt vormgegeven;
  • samenwerken in en delen van documenten een stuk eenvoudiger worden;
  • je snel en makkelijk kunt zoeken in actuele en historische projectinformatie;
  • (project)documentmanagement op basis van templates eenvoudig en snel wordt vormgegeven;
  • je zeker weet dat versiebeheer en compliance binnen de projectomgeving prima geregeld zijn;
  • de voortgang van processen eenvoudig kan worden beheerd én bewaakt (optioneel kan voortgangsdata worden geëxporteerd naar Excel).