I4-YOU Nieuws & Blogs

JP Wirta spreker op Congres Intranet & Digital Workplace

door Peter de Graaf, op 19-mrt-2019 8:54:00

I4-YOU is als sponsor aanwezig op 21 maart tijdens het Congres Intranet & Digital Workplace. Tijdens de 4e breakoutronde debatteert JP Wirta, namens I4-YOU, samen met Esmée Burger – Social Business Adviseur bij Embrace SBS – en Elvike Reitsma – Social Enterprise Consultant bij Winkwaves – over gebruikersadoptie en hoe dit succesvol te laten zijn.

JP Wirta – Co-founder bij Happit is een zogenaamde ‘modern work evangelist’. Hij helpt organisaties te profiteren van hun digitale investeringen door te zorgen voor acceptatie van werknemers met oog op nieuwe manieren van werken. Zijn specialiteiten zijn het transformeren van bedrijfsprocessen in moderne samenwerking en het bieden van frustratievrije training en ondersteuning in de eigen context van de werknemer.

Congres Intranet & Digital Workplace

Op donderdag 21 maart 2019 vindt de 11e editie plaats van het Congres Intranet & Digital Workplace. Een dag vol actuele kennis, inspiratie en ervaringen. Dit evenement is interessant voor verantwoordelijken of betrokkenen omtrent Intranet of de moderne Digital Workplace. Ook dit jaar zijn er honderden deelnemers van middelgrote en grote organisaties uit de overheid, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, nutsbedrijven, bank- en verzekeringswezen, telecom, industrie, onderwijs en goede doelen. Kortom, een dag die je niet wil missen.

Locatie: Supernova in de Jaarbeurs Utrecht

Breakoutsessie I4-YOU, Embrace SBS en Winkwaves

Tijdens de breakoutsessie ‘Adoptie van het Intranet’ vindt er een interessante discussie plaats tussen verschillende aanbieders. De discussie, zoals de titel al doet vermoeden, gaat over de kijk van de sprekers op het ideale adoptie-traject. De paneldiscussie ‘Adoptie van het Intranet’ start om 14:55u in de zaal ‘Mission 1’. Wij zien u daar graag!

Gebruikersadoptie met Happit

Happit legt een extra instructie- en hulplaag over je softwareomgeving. Geen dikke handleiding waarin je alsnog de weg kwijtraakt. Geen uitgebreide zoekfunctie waarin je eerst via ingewikkelde filtersets moet bepalen wat je eigenlijk wilt zoeken. Maar direct informatie op de plek waar je die nodig hebt. Contextgerelateerde tekst, plaatjes, audio, filmpjes, alles wat je verder kan helpen. Een soort microhandleiding on the spot. Hiermee biedt Happit je je eigen leeromgeving binnen je werkomgeving. Direct binnen handbereik, letterlijk 1 klik verwijderd van het moment dat je dit nodig hebt.

Onderwerpen:Event

Comments