I4-YOU trotse partner van WorkPoint

Peter de Graaf
6-nov-2018 7:52:00

workpoint partner
Sinds enige tijd mogen wij ons de partner noemen van WorkPoint in Nederland. De afgelopen periode hebben we al een aantal keren een blogje gepost waarin we de voordelen van WorkPoint 365 en WorkPoint Express hebben aangegeven met betrekking tot het opbergen van, het zoeken naar en het vinden van documenten binnen SharePoint.

WorkPoint 365 is genomineerd

Wij hebben ons in onze blogposts eerlijk gezegd voornamelijk gebaseerd op onze eigen dagelijkse ervaringen met WorkPoint. Maar wij zijn kennelijk niet de enigen die overtuigd zijn geraakt van de voordelen. Ook binnen “de community” is dit kennelijk opgepikt, want WorkPoint 365 is genomineerd als een van de 3 finalisten in de categorie beste zoekoplossing oftewel “Best Search Solution”.
Ok, daarmee ben je natuurlijk nog geen winnaar, maar wij schatten de kansen van WorkPoint365 hoog in. Op 29 november wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens de ESPC in Kopenhagen. De ESPC wordt overigens gehouden van 26 november t/m 29 november.

I4-YOU is aanwezig tijdens de ESPC in Kopenhagen

Leuk detail: wij zijn ook in Kopenhagen aanwezig. In de stand van WorkPoint. Uiteraard, zou ik bijna zeggen. Dat betekent dus dat we de finale live meemaken. Maar, het betekent ook dat wanneer je als Nederlandse bezoeker meer wilt weten over WorkPoint, je gewoon bij ons terecht kunt. Alles over de ESPC vind je onder deze link.

Dit vind je misschien ook leuk

Meer over Partner