I4-YOU Nieuws & Blogs

I4-YOU is trotse Happit Partner

door Peter de Graaf, op 16-jan-2019 13:44:00

happit partner
Tijdens de laatste ESPC in Kopenhagen heeft Happit de prijs van beste Office 365 add-in in de wacht weten te slepen. Wij zijn er trots op partner te mogen zijn van een partij die prestaties op dat niveau weet te leveren. Maar uiteraard konden wij, toen we besloten met Happit een partnership aan te gaan, nog niet weten dat het deze kant op zou gaan. 

Wij kozen voor Happit omdat het gewoon een prachtige oplossing is die bijdraagt aan een versnelde adoptie van softwareoplossingen door gebruikers. Je kunt immers nog zo’n fraaie softwareapplicatie in huis gehaald hebben, als mensen er niet mee willen -of kunnen- werken dan heb je geen softwareoplossing aangeschaft, maar een gebruikersprobleem.

Gebruikersfrustratie komt meestal niet voort uit onwil maar uit onwetendheid of onbekendheid.

In tegenstelling tot wat veel ontwikkelaars ons willen doen geloven is software in de dagelijkse praktijk toch vaak gewoon lastig in gebruik. Vaak zijn de mogelijkheden zo uitgebreid, dat je als gebruiker simpelweg niet weet waar, of hoe je moet beginnen. In die situaties biedt Happit een simpele, maar buitengewoon doeltreffende oplossing. Happit legt als het ware een extra instructie- en hulplaag over je softwareomgeving.

Geen dikke handleiding waarin je alsnog de weg kwijt raakt

Geen uitgebreide zoekfunctie waarin je eerst via ingewikkelde filtersets moet bepalen wat je eigenlijk wilt zoeken. Gewoon, direct informatie op de plek waar je die nodig hebt. Context-gerelateerde tekst, plaatjes, audio, filmpjes, alles wat je verder kan helpen. Een soort microhandleiding on the spot. Zo heb je als het ware je eigen leeromgeving beschikbaar binnen je werkomgeving. Direct binnen handbereik, letterlijk 1 klik verwijderd van het moment dat je er behoefte aan hebt.

Onderwerpen:Partner

Comments