Huibert de Hek spreker op Congres Intranet & Digital Workplace

Peter de Graaf
19-mrt-2019 8:56:00

I4-YOU is als sponsor aanwezig op 21 maart tijdens het Congres Intranet & Digital Workplace. Tijdens de 1e breakoutronde presenteert Huibert de Hek samen met Jacquelien Deuring – Projectmanager bij BAM – het op Valo gebaseerde social intranet dat door de gehele BAM-organisatie in gebruik wordt genomen.

Huibert de Hek is mede-eigenaar en senior SP-architect binnen I4-YOU. Hij studeerde bedrijfskundige informatica en heeft inmiddels ruim 15 jaar IT-ervaring. Hij heeft grote kennis van de Microsoft Suite, waarbinnen SharePoint en Office 365 centraal staan.

Vanuit zijn passie voor het vak gaat hij graag de uitdaging aan om mooie oplossingen te realiseren. Uiteindelijk moet elke IT-investering zijn vruchten afwerpen. IT-ontwikkelingen worden met enthousiasme omarmd om deze te doorgronden en er concrete toepassing voor te vinden; daarbij is gebruikersadoptie van doorslaggevende betekenis.

Congres Intranet & Digital Workplace

Op donderdag 21 maart 2019 vindt de 11e editie plaats van het Congres Intranet & Digital Workplace. Een dag vol actuele kennis, inspiratie en ervaringen. Dit evenement is interessant voor verantwoordelijken of betrokkenen omtrent Intranet of de moderne Digital Workplace. Ook dit jaar zijn er honderden deelnemers van middelgrote en grote organisaties uit de overheid, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening, nutsbedrijven, bank- en verzekeringswezen, telecom, industrie, onderwijs en goede doelen. Kortom, een dag die je niet wil missen.

Locatie: Supernova in de Jaarbeurs Utrecht

Breakout I4-YOU en BAM

De Europese bouwgroep BAM heeft meer dan 20.000 medewerkers verdeeld over 11 vestigingen. BAM wil haar filosofie – om als eenheid te fungeren en te groeien – digitaal ondersteunen. Een enorme uitdaging voor een groeiend internationaal opererend bedrijf met een complexe IT-infrastructuur. Hoe breng je dit alles samen?

BAM is ervan overtuigd dat haar nieuwe intranet hiervoor de oplossing biedt. Een platform waarin globaal en lokaal nieuws een plek krijgt en alle gebruikers, van management tot bouwplaatsmedewerkers samenwerken.

De sessie ‘Eenheid en verbinding voor 20.000 medewerkers’ start om 11:30u in de zaal ‘Quest’. Wij zien u daar graag!