5 Redenen waarom je als SharePoint gebruiker met WorkPoint365 beter af bent

Peter de Graaf
13-dec-2018 13:57:00

workpoint
1: Doe je “SharePoint-ding” gewoon vanuit je Office 365 applicatie

Makkelijker kan het niet. Open documenten, en sla documenten op, via de Verkennerstructuur.; rechtstreeks vanuit applicaties als Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Zonder steeds te hoeven switchen naar je SharePointomgeving. Even snel een nieuwe map in SharePoint aanmaken? Kan ook gewoon vanuit je applicatie...


2: WorkPoint integreert “Out of the box” met Office 365

Geen ontwikkelaars in huis om SharePoint te optimaliseren? Prima toch? Om WorkPoint365 volledig geïntegreerd te gebruiken met Office 365 hoeft er namelijk helemaal niet gecodeerd of ontwikkeld te worden. Alle bouwstenen en modules zijn standaard direct beschikbaar.

3: Snelle implementatie

Wil je meteen aan de slag? Mooi, dat treft. WorkPoint 365 werkt namelijk volgens het “ready-to-go” principe. Hiermee komt vrijwel alle functionaliteit direct out-of-the-box beschikbaar. Installeren en configureren doen wij voor je, of liever gezegd met je. Werken met WorkPoint365 is bovendien zo simpel dat je er na een korte instructie vrijwel direct mee aan de slag kunt.

4: Uitgebreide intuïtieve zoekmogelijkheden

Schrik jij ook wel eens als iemand je vraagt “even” iets op te zoeken binnen SharePoint? Dan weet ik zeker dat je enthousiast zult worden van de zoekmogelijkheden binnen WorkPoint 365. Het werkt niet alleen simpeler. Het gaat meestal nog sneller ook!

5: Drag & Drop opbergfunctionaliteit

Met WorkPoint Express is het opbergen van e-mailberichten, e-mailbijlagen, documenten enz. een kwestie van slepen naar het juiste mapje. (wel op tijd loslaten 😊) En dat mapje wordt dan ook nog eens weergegeven in een vertrouwde Verkennerstructuur. Simpeler kan het niet. 

Nog geen reacties

Voel je vrij om te reageren...