Combineren van twee communicatie krachtpatsers

Petra Tuijl
12-nov-2020 13:40:10

Microsoft Teams is niet meer weg te denken uit onze werkdag. Het gebruik van Teams is geëxplodeerd tot 115 miljoen actieve gebruikers per dag! Een groei van 50% in slechts enkele maanden is geaccelereerd door Covid19, maar de acceptatie van het platform komt vooral door zijn volledigheid. De krachtige combinatie van video, chat en documenten delen maakt Teams een volwaardige digitale werkomgeving waardoor we efficiënt ons werk kunnen blijven doen onafhankelijk van de plek waar we zijn.

Microsoft Teams is in korte tijd uitgegroeid tot het platform voor co-innovatie, samenwerking en communicatie en groeit door het Teams-first beleid van Microsoft nog verder in gebruik maar vooral ook in functionaliteiten. Microsoft zet fors in op Teams en dat is te merken aan het razende tempo van updates en waarmee nieuwe functionaliteiten op de markt komen. Op het gebied van intranet zien we een vergelijkbare groei. Het gericht kunnen aanbieden van informatie is gedurende deze periode voor veel bedrijven van groot belang en een push geweest om een nieuw intranet aan te bieden aan hun medewerkers.

Communicatie op afstand

De afgelopen maanden hebben wij aardig wat van deze trajecten mogen uitvoeren. Leuk detail hiervan is dat we dit allemaal op afstand hebben gerealiseerd met behulp van (uiteraard) Microsoft Teams. Vanaf de eerste demo, offerte, start project tot en met oplevering en succesvolle ingebruikname door medewerkers.

Zowel Microsoft Teams als een intranet helpen medewerkers in bij de onderlinge communicatie, informatievoorziening en samenwerking. Van grote waarde, zeker nu er online wordt gewerkt! En, de combinatie van deze krachtpatsers maakt het alleen nog maar sterker. Door het intranet volledig op te nemen binnen je Teams omgeving, geef je gebruikers 1 platform van waaruit de gehele samenwerking wordt gestart! Zo faciliteer je op eenvoudige wijze alle informatie op één plek.

Door het intranet te integreren in Microsoft Teams heb je alle informatie binnen één applicatie beschikbaar en vervagen communicatiebarrières!

Intranet & Teams

Vanuit Microsoft Teams heb je toegang tot je SharePoint omgeving, Power Apps, maar ook dus tot je intranet. De flexibiliteit van Teams stimuleert om je eigen werkplek optimaal en efficiënt in te richten. Organiseer je projecten binnen een eigen community en dat in een uitstekend beveiligde werkomgeving. Dát helpt om innovatie, efficiëntie en betrokkenheid te stimuleren.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het opnemen van jouw intranet in Microsoft Teams? Ik laat je graag zien hoe dat werkt. In een kort gesprek bespreken we de opties voor jouw bedrijf!

Afspraak

Dit vind je misschien ook leuk

Meer over Microsoft Teams