5 redenen waarom elke IT-afdeling blij wordt van WorkPoint 365

Richard Fransen
22-aug-2019 9:26:00

Ik spreek regelmatig met klanten over het optimaliseren van bedrijfsprocessen met Microsoft 365 en in welke situaties ze dan kunnen profiteren van WorkPoint 365. De ICT-ers vragen dan steevast of het gebruik van WorkPoint ook hen voordelen oplevert. Ja dus!

Die voordelen heb ik eens op een rijtje gezet:

1. Sneller en goedkoper Office 365 toepassingen opleveren. WorkPoint 365 is een standaardoplossing die niet ontwikkeld hoeft te worden en de best practices gebruikt in SharePoint Online, Teams en Flow. Daardoor worden toepassingen en aanpassingen sneller en met minder risico opgeleverd. Bijkomend voordeel is dat er minder technische expertise nodig is om een toepassing te implementeren en beheren.

2. Volledige controle over eigendom, structuur en beveiliging van gegevens. 
Alle informatie blijft in uw eigen Office365-tenant. Met de Site Provisioning engine in WorkPoint 365 creëert en beheert u het kader voor het genereren van sites, zodat gebruikers vrijelijk sites kunnen aanmaken - zonder dat u de controle verliest. Het geavanceerde WorkPoint beveiligingsmodel zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan het beheer van (veranderingen in) de autorisatiestructuur.

3. Agile implementeren.
Het is moeilijk om het hele bedrijf vanaf het begin in één oplossing te visualiseren. Een 'big bang' implementatie vraagt om langdurige en intensieve begeleiding. WorkPoint 365 is modulair en kan eenvoudig gefaseerd gemodelleerd, geschaald en aangepast worden aan toekomstige behoeften. Met de krachtige process-update-engine van WorkPoint zorgt dat u snel - en zonder scripting - een procesverandering kunt implementeren.

4. Maximaal rendement uit uw Office 365 investeringen. WorkPoint 365 is een horizontaal platform waarmee u tal van verticale bedrijfsoplossingen kunt creëren. WorkPoint wordt o.a. ingezet voor: Contact Management, Case Management, Contract Management, Document Management, Project Management, en Teamwork met externen. Met WorkPoint 365 hoeft u minder parallelle bedrijfsoplossingen en integraties te onderhouden.

5. Toekomstvast.
Microsoft 365 brengt regelmatig nieuwe functies uit. Dat doet WorkPoint ook. In tegenstelling tot maatwerk zorgt u er met WorkPoint voor dat uw applicaties optimaal gebruik maken van de ontwikkelingen in Microsoft 365 en SharePoint.

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over de voordelen van Microsoft 365 en WorkPoint 365 voor uw organisatie? Kijk dan eens op onze pagina over WorkPoint of maak een afspraak.